1-2’tje: Zomerstop

Vrijdag 11 juli 2014

Door Joke de Wolde

Amber de Wolde

Hey Peet,

Wat nog niet eerder is gebeurd in de geschiedenis van ons 1-2’tje, gaat dit jaar wel gebeuren. Elk jaar hebben wij om beurten elke woensdag (soms met een dagje speling) ons wel en wee, onze mening en onze gevoelens gedeeld. Met elkaar en met onze lezers. En dat hebben we allebei altijd met veel plezier en enthousiasme, soms ook boosheid, gedaan.

Maar deze zomer stoppen we een keer. Op mijn verzoek. Ik heb even geen inspiratie, geen focus, geen behoefte om mijn gedachten te delen met onze lezers. Noem het een writersblock ofzo, maar mijn focus en mijn aandacht liggen momenteel ergens anders.

Gelukkig is er een vorm gevonden waarin jij met andere schrijvers een dialoog aan gaat, Zomerkriebels. Ik ben heel benieuwd met wie jij in gesprek zal gaan en wat voor mooie verhalen daar uit ontstaan. Want ook al ben ik even een zomer niet actief, betrokken blijf ik natuurlijk wel bij Apeldoorn Direct.

Dank lezers, voor jullie aandacht en (soms ongezouten) commentaar. Dank Peet, voor alles wat we samen hebben gedeeld. Allen, heb een goede zomer!! Geniet van elkaar, de vrije dagen en het niets hoeven. Dat ga ik ook doen en dan ben ik er na de zomer met vernieuwde energie weer. Tot ziens!!

Liefs, Jook

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?