4e editie Licht op Herinnering komt er aan!

Vrijdag 30 september 2011

Door Maria de Greef

De vierde editie van Licht op Herinnering op 26 oktober as belooft opnieuw een heel bijzondere avond te worden.

Licht op Herinnering biedt ruimte aan iedereen die zijn overledenen op eigentijdse wijze wil gedenken. De nadruk ligt op herinneren, niet op rouwen; we “vieren” onze dankbaarheid om dat wat is geweest. Deze manier van herdenken gaat met veel respect, licht en ruimte gepaard. De begraafplaats aan de Soerenseweg is voor één avond een open ruimte voor ontmoeting en herdenking. Sinds 2008 vindt deze herdenkingsavond jaarlijks plaats in nauwe samenwerking met de gemeente Apeldoorn.
De avonden zijn steeds druk bezocht. Licht op Herinnering is bedoeld voor iedereen die overleden familie, vrienden of bekenden op persoonlijke wijze wil gedenken, ook als deze niet op de begraafplaats Soerenseweg begraven of uitgestrooid zijn.
Er zijn tijdens de herdenkingsavond verschillende locaties op de begraafplaats waar men door middel van licht, muziek, geur, poezie kan stilstaan bij degenen die overleden zijn. U bent welkom tussen 18.00 en 21.00 uur.

De vrijwilligers die al druk doende zijn de avond voor te bereiden zijn dringend op zoek naar donateurs , sponsoren en helpende handen. Bent u bereid mee te helpen of het prachtige project financieel te ondersteunen, neemt u dan aub contact per mail: info@lichtopherinnering.nl of via de telefoonnummers 055 – 5216353 / 06 – 10758951
posterA3

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!