Tiende uitreiking ‘Groene Lintjes’

Vrijdag 6 juni 2014

Door GroenLinks

In 2005 heeft GroenLinks Apeldoorn voor het eerst haar “Groene Lintjes” uitgereikt. Dit gebeurde in het kader van Wereldmilieudag, die ieder jaar op 5 juni gehouden wordt.

Dit jaar organiseren we voor de tiende maal de uitreiking om initiatieven die bijdragen aan duurzaamheid en een beter milieu extra aandacht te geven. We zijn ontzettend verheugd dat er in Apeldoorn mensen te vinden zijn, die zich onderscheiden op het gebied van milieu en duurzaamheid.

De uitreiking vindt dit jaar plaats op dinsdag 1 juli om 15.30 uur in ’t Achterom, Mariastraat 2H. De mensen die een lintje krijgen horen dit vandaag, 5 juni – op wereldmilieudag- van ons. Wie het zijn houden we nog even geheim!

Omdat het dit jaar de tiende keer is nodigen we naast Olaf Prinsen (wethouder duurzaamheid/milieu) ook graag alle groene lintjesdragers uit!  Wil je aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar groenlinks@apeldoorn.nl en we zetten je op de gastenlijst!

Na de uitreiking nodigen we de groene lintjes dragers om mee te gaan naar de Trendconferentie die van 17.00 tot 21.00 uur plaats vindt in het Oranjepark. Het zijn immers dé ambassadeurs voor een duurzaam Apeldoorn!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?