8UO Flitsend van Start

Vrijdag 25 maart 2011

Door Gerrit Steenbergen

Om 17.00 uur begon het ACECgebouw vol te stromen met creatieven die zich vanavond inspannen om voor 6 goede doelen gratis te werken.

Na een voedzame maaltijd van Adnan Akdemir was iedereen om 19.00 al  keihard aan het werk. Er zijn slechts 2 ziekmeldingen aan de kant van de creatieven wat op zich al bijzonder is. Hier kan ieder bedrijf trots op zijn. Kortom 55 mensen hard aan het werk en de eerste klanten hebben zich al gemeld bij de stoelmasseuse Resi Tichelaar en haar collega. Voor de twitteraars onder ons ga naar #8uo2011 en je hoeft niet van de bank te komen. Als je zin hebt om even naar ACEC te komen om de werkers te steunen dan kan dat tot 2.00 uur vannacht.

Om 21.00 uur volgt de update. Na een korte pauze van de creatieve teams gaat iedereen weer aan de slag. Aernout Weijerman is ook gearriveerd, een geziene gast in Apeldoorns Society leven.

Leo de Boer is vanavond de man die het totale overzicht moet bewaren, blijkbaar gaat alles goed, want hij loopt er nog relaxed bij.

Wij gaan hem terstond interviewen. De zaken staan er uitstekend voor 6 groepen zijn snoeihard aan het werk. Het is heel intensief, het is zeer gezellig maar toch wordt er gefocused door gewerkt.  De Goede Doelen komen zo terug voor de eerste evaluatieronde van het werk van de creatieve teams. Om 22.00 uur ben ik bij u terug met de update van deze evaluatie, dit alles aldus Leo.

(Foto’s en video: Peter Schoep)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!