Accres, Bobbi Foundation en Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst slaan handen ineen

Vrijdag 2 juli 2021

Door Redactie

Eigen foto

De Bobbie Foundation en Accres doneren samen 200 seizoenkaarten aan kinderen van Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst. En ook op een andere manier gaan de 3 met elkaar samenwerken: De Zomerschool wordt door de gemeente Apeldoorn en Accres gefaciliteerd in wijkgebouw de Stolp, waar de lessen worden gegeven.

Zomerschool

Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst houdt vanaf dinsdag 20 juli tot donderdag 26 augustus weer een Zomerschool voor basisschoolkinderen in de leeftijd van 6–12 jaar. De Zomerschool is voor kinderen die ingeschreven staan bij Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst, de leerlingen krijgen les in taal, lezen en rekenen van student-docenten en kunnen hierdoor hun leer achterstand inhalen die ze hebben opgelopen tijdens de COVID-periode.

Accres

Accres is beheerder van accommodaties waar veel verschillende activiteiten worden gegeven voor buurtbewoners. Met de locatiebeheerders wil Accres de ontmoetingsfunctie van het vastgoed accentueren en maakt er een bruisend middelpunt van in de wijk. Dit loopt uiteen van een wijkcentrum tot zwembad.

Bobbie Foundation  

Bobbie Foundation ondersteunt kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar in gezinnen, die in financiële nood verkeren, door hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes te geven, waarin ze kunnen genieten van bijvoorbeeld een cadeau, nieuwe schoolspulletjes of een leuk uitje.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!