ACEC Create, een netwerk bijeenkomst waar je wat van opsteekt

Donderdag 3 maart 2016

Door StrangeArt

 

Voor de derde keer was er weer de ACEC Create-bijeenkomst met sprekers van toonaangevende innovatieve Apeldoornse bedrijven.
Wie spraken er:

Fons Jans, DGA FOJA groep, met onder andere Installatiebedrijf Hamer. De FOJA Groep is een veelzijdig technische onderneming werkzaam in Industrie, Utiliteit, Brandstof, Mobiliteit en Communicatie/ICT. FOJA Groep daagt zichzelf continu uit om het beste uit zichzelf te halen, waarbij innovatie voorop staat. Doelstellingen zijn: duurzame en praktische oplossingen aanreiken. Totaaloplossingen aanbieden. De organisatie met een gezonde dosis ‘boerenverstand’ leiden.

Meta Neeleman, directeur bestuurder van Orpheus, congrescentrum en theater in Apeldoorn. Orpheus is de branchewinnaar van 2016 van de NBSA, De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Nationaal Business Succes Award Instituut. Meta zal aangeven waar het de komende jaren naar toe gaat met Orpheus. De markt voor entertainment is aan grote veranderingen onderhevig, wisselende publieksvoorkeuren etc. Daarnaast is de commerciële markt (congressen) sterk competitief.

Alfred van Geijn over de hervormingsplannen van de Koningsdag waarmee Apeldoorn in Nederland voorop loopt.  In Apeldoorn is er een nieuw initiatief dat hard aan deze nieuwe opzet werkt.

Dutch Orange Company, is het nieuwe business label van de Stichting Oranjefeesten Apeldoorn. Het is de ondernemende reactie op Koningsdag Nieuwe Stijl en beoogt bij te dragen aan de doelstelling en instandhouding van de viering van Koningsdag in samenwerking met het Apeldoornse bedrijfsleven.
In 2015 zijn de eerste sporen daarvan op Koningsdag te merken geweest en voor 2016 gaat er heel veel meer gebeuren. De nationale bond van Oranjeverenigingen is zeer geïnteresseerd voor een mogelijke landelijke uitrol. Apeldoorn innoveert op het terrein van Oranjecultuur en traditie met het presenteren van de DOC resultaten op het Nationale Congres van Oranjeverenigingen dat voor het eerst in de geschiedenis in 2017 in Apeldoorn plaatsvindt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

ACEC

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!