AGOVV nog niet klaar met Van Arum

Dinsdag 15 mei 2012

Door Redactie

Apeldoorn Direct

Het op non-actief stellen van AGOVV-trainer Hans van Arum krijgt nog een staartje. Van Arum is het namelijk niet eens met de beslissing van de club. Hij meent nog een contract te hebben dat loopt tot 2013 en spant om die reden een kort geding aan.

AGOVV zette de trainer op non-actief nadat de club te horen had gekregen, dat er mogelijk rellen zouden plaatsvinden tijdens de laatste wedstrijd tegen FC Den Bosch. Van Arum zou het doelwit zijn van de supporters, waardoor de club de trainer vroeg zich voor die avond niet op de bank te melden. Dat verzoek weigerde Van Arum, waardoor de leiding van AGOVV besloot de drastische maatregel te nemen en Van Arum op non-actief te stellen. Dat zij uit zouden zijn op rellen, verbaasde achteraf menig supportersgroep.

Volgens voorzitter Ad van der Molen heeft een gesprek met Van Arum niet geleid tot verzoening. Sterker nog, Van Arum heeft middels een advocaat nu een kort geding tegen de club laten aanspannen. Van der Molen wacht rustig af, zowel in deze zaak als met de zoektocht naar een nieuwe trainer.

Sinds kort werkt AGOVV samen met FC Twente en Trencin. Gesprekken met die clubs moeten de club naar een betere toekomst leiden.

Wordt ongetwijfeld weer vervolgd.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?