Help de bevolking van Oekraïne

Alterno Dames klaar voor de start

Donderdag 19 juni 2014

Door Redactie

Alterno

Met Eric Meijer als opvolger van de naar het eerste damesteam doorgeschoven trainer Wilfried Groothuis, aan het roer, is Alterno Dames 2 klaar voor een nieuw seizoen in de Topdivisie.

Het team is slechts op twee posities gewijzigd tov. afgelopen seizoen en op die plekken is er voor gekozen om jonge speelsters uit de eigen jeugdopleiding in te passen.

Als spelverdeelster zal ook komend jaar Sharon Nijhof weer in de Alternohal actief zijn. Zij zal bijgestaan worden door de van een blessure terugkomende Maureen Ros. De eerste nieuwkomer vinden we op de middenpositie. Imre Schuitemaker, jongere zus van de in dames 1 acterende Silke en de voor heren 1 uitkomende Jesse, komt de ivm. studie naar Taurus vertrokken, Lotte Leukenhaus vervangen. Marloes Zinnemers en Emma Visser zijn evenals afgelopen seizoen de andere twee middenvrouwen. Eveneens ongewijzigd is de libero positie (Ruth Timmermans) en diagonaal (Daphne Hendriks). Bij de passer/lopers werd Manon Zeeboer doorgeschoven naar Dames 1. Zij wordt opgevolgd door Fleur Wesselink, die vorig seizoen nog in het derde team actief was. Anne-Britt Kneijnsberg, Kelly van de Haar, Amber Toet en Nikky ten Harmsen zijn de andere blijvers in de ploeg van Meijer. Binnenkort hopen we het oefenprogramma van de dames bekend te kunnen maken.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?