Andries Ulderink nieuwe trainer AGOVV

Vrijdag 15 juni 2012

Door Redactie

DT Bedrijfsfotografie

Andries Ulderink wordt de nieuwe trainer van AGOVV Apeldoorn, zo deelde de club zojuist mede via een persconferentie. Ulderink werkte eerder als trainer van Go Ahead Eagles en De Graafschap. Bij de laatste club werd hij door tegenvallende prestaties gaandeweg het seizoen ontslagen.

Even leek het er afgelopen voorjaar op, dat Ulderink zou terugkeren bij Go Ahead Eagles. De club uit Deventer koos echter voor Erik ten Hag.

Ulderink tekent een contract voor 2 jaar bij “de Blauwen”. Hij volgt daarmee Hans van Arum op, die voorafgaand aan de laatste wedstrijd van AGOVV afgelopen seizoen, op non-actief werd gesteld. Van Arum heeft nog een rechtszaak lopen tegen de club.

Dat onthield de club echter er niet van om na het aanstellen van technisch manager en oud-international Henk Timmer, Andries Ulderink aan te trekken als coach van AGOVV voor de komende twee seizoenen, met een optie voor nog een seizoen.

Timmer reageert op de eigen website van AGOVV Apeldoorn verheugd op de komst van Ulderink: “Met Ulderink hebben we er alle vertrouwen in stappen voorwaarts te kunnen maken. Ulderink staat garant voor verzorgd voetbal en is in staat zowel het team als de spelers individueel beter te maken”, aldus Henk Timmer.

Met het oog op een gezonde, organisatorisch en sportief sterke toekomst werkt AGOVV Apeldoorn inmiddels samen met FC Twente. Ook de contouren van een nieuwe betaalde voetbal organisatie krijgen steeds meer vorm.

Foto: Dennis Terwel –  DT-Bedrijfsfotografie.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!