Anklaar: de allerlaatste puntjes op de i

Vrijdag 4 oktober 2019

Door Redactie

Jarenlang volgden wij van Apeldoorn Direct de bouw van het nieuwe winkelcentrum Anklaar. Zon, regen of sneeuw; elke maand ging onze fotograaf Peter Vroon weer richting Zevenhuizen voor weer een nieuwe fotoreportage. Nog een paar dagen en dan is het zover: woensdag 9 oktober openen de nieuwe winkels.

Steeds meer winkels op het tijdelijke winkelcentrum Anklaar aan de Saloméstraat sluiten de deuren. Nou ja…tijdelijk, de winkels zaten er maar liefst 4,5 jaar. Speciaalzaak Mekelenkamp is al sinds 16 september dicht, de Albert Heijn sluit vanavond, vrijdag 4 oktober, om 21.00 uur de deuren.

Afgelopen week werd ook het kunstwerk, dat jarenlang op het ‘oude’ winkelcentrum stond, teruggeplaatst. De ‘spelende clowns’ stond eerder op het middenplein en heeft nu dus een plekje gekregen op het vernieuwde winkelcentrum.

Over het openingsprogramma van woensdag 9 oktober wordt ook steeds meer bekend. Zo zijn er allerlei activiteiten voor kinderen: Jul & Julia van de Julianatoren komen langs, er zijn clinics van DrumTastic, er staat een Jungle Spinningwheel en komen 12 talenten van The Crew van de Telekids Musicalschool optreden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!