Antiekfestijn in hartje Apeldoorn

Dinsdag 11 juli 2023

Door Redactie

Het Apeldoornse Martplein transformeert op donderdag 13 en 27 juli en 10 augustus tot een waar paradijs voor liefhebbers van antiek, curiosa, vintage en brocante. Nederlands grootste antiek- en curiosamarkt opent zijn deuren met bijna 300 kramen, boordevol schatten en unieke vondsten.

Voor iedereen

Of je nu een fervent verzamelaar bent, zoekt naar bijzondere decorstukken voor je interieur, of een gezellig dagje uit wilt, deze markt heeft het allemaal. Van antieke meubels en vintage kleding tot zeldzame boeken en bijzondere snuisterijen.

Struin en ontdek

Met openingstijden van 9 uur ’s ochtends tot 16.30 uur is er ruim de tijd om op je gemak door de kramen te struinen en de diversiteit en kwaliteit van de producten te ontdekken.

Sfeer en gezelligheid

Nodig vrienden en familie uit voor een onvergetelijke dag. Geniet naast het snuffelen tussen de kraampjes van de levendige sfeer op het marktplein, met zijn uitnodigende cafés en restaurants waar je heerlijk kunt ontspannen.

Noteer deze data in je agenda: donderdag 13 en 27 juli en 10 augustus. Dompel jezelf onder in een wereld van antiek en curiosa. Met bijna 300 kramen vol verbazingwekkende artikelen en unieke verhalen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!