Apeldoorn Ambassadeurs succesvol van start!

Zondag 21 juni 2015

Door Redactie

Op donderdag 18 juni heeft Wethouder Olaf Prinsen de eerste Apeldoorn  Ambassadeurs in het zonnetje gezet in Hotel Zenzez te Apeldoorn.  Apeldoorn Ambassadeurs is een initiatief van het Toeristisch Platform Apeldoorn in samenwerking met VisitVeluwe waarbij de lokale invulling is verzorgd door Stichting Apeldoorn Promotie.

Met dit initiatief wil het Toeristisch Platform Apeldoorn alle medewerkers van bedrijven ambassadeur maken van de regio Apeldoorn. VisitVeluwe heeft in samenwerking met het Toeristisch Platform Apeldoorn diverse e-learning modules ontwikkeld. De modules zijn gratis online beschikbaar en kunnen op ieder moment worden gevolgd.

Apeldoorn Ambassadeurs zorgen voor enthousiaste informatievoorziening en een gastvrije beleving van Apeldoorn. Hiermee krijgen bezoekers aan de Veluwe een positief beeld van Apeldoorn, de bezienswaardigheden en het gemak van vervoer in en om de stad. Het uiteindelijke doel is hogere bestedingen, positieve verhalen op social media en herhalingsbezoek.

Wethouder Olaf Prinsen is enthousiast over het initiatief: “Gastvrijheid is in mijn ogen de basis als het gaat om aantrekkelijk te zijn voor onze bezoekers. De regio Apeldoorn heeft een uniek en veelzijdig aanbod als het gaat om attracties, natuur en evenementen. In combinatie met een gastvrije uitstraling is dat een ideale mix om bezoekers de beste Apeldoorn beleving te geven”.

Bastiaan Overeem van VisitVeluwe is blij met de verdere ontwikkeling van regioambassadeur.nl. “Vorig jaar oktober zijn we gestart met het online kennisplatform in de regio Arnhem. In samenwerking met het Toeristisch Platform Apeldoorn zijn er dit voorjaar drie modules ontwikkeld specifiek over de regio Apeldoorn. Naast de Apeldoorn modules zijn er ook thematische modules te volgen, zoals over het themajaar: Van Gogh, 125 jaar inspiratie”.

Wilt u ook uw kennis vergroten over Apeldoorn? Meld u aan en volg de verschillende modules via  regioambassadeur.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!