Apeldoorn beter in Tripadvisor

Woensdag 4 september 2013

Door Redactie

Op vakantie in het buitenland checken veel mensen van onze redactie Tripadvisor om bijvoorbeeld te kijken wat een leuk restaurant in de buurt is. Vooral plaatsen waar veel feedback is, geven een betrouwbaar beeld en zijn vaak ook de moeite waard om te bezoeken. Daarvoor rijden sommigen zelfs makkelijk een paar kilometer om.

Maar hoe is het eigenlijk met de Apeldoornse beoordelingen in Tripadvisor. Wij moeten het toch ook hebben van het toerisme en hoe leuk zou het zijn als de buitenlanders eens even komen buurten in onze stad. Even vanuit Amsterdam een vorkje prikken in Apeldoorn en daarbij een stukje koninklijk vermaak in het Loo.

Maar bij een snelle controlere van Tripadvisor viel het aantal beoordelingen voor Apeldoorn op dit moment nog tegen. En de top 80 van restaurants geeft ieder geval nog niet het beeld wat de redactie daarbij heeft.

Dus daarom hadden we het idee dat iedere Apeldoorner vanaf nu ook af en toe zijn lokale horecabevindingen deelt op Tripadvisor. Het is zo gedaan en daarmee helpen we de toerist een handje de goede weg op en steunen we het toerisme in onze stad.

Mee doen kan hier: http://www.tripadvisor.nl/Restaurants-g188567-Apeldoorn_Gelderland_Province.html

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Horeca

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!