Apeldoorn Direct zoekt redacteuren en eindredacteur (vrijwillige functie)

Vrijdag 7 juni 2019

Door Redactie

Apeldoorn Direct

Op de lijst van Prijs der Nederlandse Letteren heeft nog nooit een Apeldoornse naam gestaan. Dat betekent één ding: Apeldoorn staat te springen om schrijftalent. Waarom zou jouw loopbaan als de volgende Harry Mulisch of Kluun niet hier bij Apeldoorn Direct beginnen?

Op onze redactie bieden we ruimte aan talent; geboren met pen in de ene en een notitieblok in de andere hand. Want in Apeldoorn gebeurt veel en dat wil Apeldoorn Direct zo goed mogelijk vastleggen; daar hebben we extra mankrachten voor nodig.

Naast versterking voor ons redactionele team kijken we ook uit naar een ondersteunende eindredacteur die organisatorisch sterk is, met een neusje voor welk nieuws de Apeldoorners aantrekt en zelfstandig een online platform kan beheren.

Vacature redacteur

Apeldoorn is per direct op zoek naar jou, als jij staat te springen om ons groeiende platform te helpen met het schrijven, checken en perfectioneren van teksten, maar ook het plannen en plaatsen van berichten (ook op social media).

We zoeken iemand die:

  • Sterk is in de Nederlandse taal en zelfstandig een puntgave tekst op kan leveren en plaatsen;
  • Op de hoogte is van wat er speelt in Apeldoorn op gebied van cultuur, politiek, sociale of ondernemende gebeurtenissen of al het voorgaande;
  • Nieuwsgierig en ondernemend van karakter is;
  • Geen 9 tot 5 karakter;
  • Al ervaring heeft met WordPress (een pré)

Voor onze nieuwe/ondersteunende eindredacteur komt daarbij:

  • In hoge mate zelfstandig en pro-actief;
  • Perfectionistisch op het gebied van de Nederlandse taal;
  • De journalistieke basisregels kennen is een pré.

Sluit jij je aan bij het Apeldoorn Direct-team, dan bieden we je een prachtige plek waar jij jouw schrijftalent uit kan bouwen tot een passie met impact. Jouw woorden bereiken dagelijks duizenden mensen en je bent onderdeel van een dynamisch team van gelijkgestemden. Je werkt dagelijks samen met de huidige eindredacteur en samen verdelen jullie de taken die er zijn, zoals het nakijken van teksten die aangeleverd worden, verwerken van persberichten die binnenkomen tot een nieuwsbericht en het bijhouden van de mailbak.

Sta jij te springen om te beginnen? Vul dan onderstaande formulier in en laat ons weten waarom jij graag onderdeel wil zijn van het team van schrijvers.

(Eind)redacteur Apeldoorn Direct

  • Max. bestandsgrootte: 30 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!