Apeldoorn Direct zoekt redactievrijwilligers

Donderdag 31 januari 2019

Door Redactie

Apeldoorn leeft! Deze stad, onze stad, borrelt en bloeit. Dat voel je in alles, maar helaas…zelfs een levende stad kan over zichzelf niet schrijven. Toch, er gebeurt steeds meer en bij Apeldoorn Direct willen we daarover blijven vertellen en om dat kunnen doen hebben we jou nodig!

Ben jij een gepassioneerde Apeldoorner of zou je willen leren hoe je dat wordt? Heb je liever 1 pen in je hand dan 10 in de la? Dan klink jij als iemand die we bij Apeldoorn Direct heel goed kunnen gebruiken, want wij zijn op zoek naar:

Enthousiaste redactievrijwilligers

Als redactievrijwilliger bij Apeldoorn Direct ben jij iemand die met liefde schrijft en weet welke verhalen werken. Je beheerst de Nederlandse taal en bezoekt graag evenementen. Daarnaast ben je iemand wiens ‘ja’ ook echt een ‘ja’ is, omdat je altijd je afspraken nakomt. Want een redactie zonder deadlines, dat bestaat niet!

Als je voor Apeldoorn Direct wil schrijven moet je rekening houden met het volgende:

De verhalen die je schrijft maak je als een echte verslaggever, dus in de vorm van een nieuwsverslag, reportage of sfeerverhaal waarin je niet jezelf benoemt.
Ervaring is een pré, maar we bieden vanuit Apeldoorn Direct natuurlijk ook de nodige begeleiding.

Ben je daarnaast positief maatschappijkritisch en geïnteresseerd in de documentairereeks Tegenlicht? Dan is de vacature voor verslaggever Tegenlicht Meetups misschien ook iets voor jou! Hou Apeldoorn Direct in de gaten, want die vacature verschijnt binnenkort.

De vergoeding voor de functie is als volgt:

  • Je mag gratis naar de evenementen die je bezoekt;
  • Je naam wordt vermeld bij de verhalen die jij schrijft
  • Apeldoorn Direct én Apeldoorn zijn je eeuwig dankbaar voor al je energie en moeite.

Geïnteresseerd? Mail dan je CV en motivatie naar redactie@apeldoorndirect.nl, onder vermelding van ‘nieuwe verslaggever’, of vul onderstaand formulier in. Wie weet staat jouw eerste verhaal binnenkort al op Apeldoorn Direct.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?