Apeldoorn één van de goedkopere terrassteden van Nederland

Donderdag 31 juli 2014

Door Redactie

© Van Spronsen & Partners

Ook dit jaar heeft Van Spronsen & Partners horeca-advies weer een terrasonderzoek gehouden naar de prijzen van een rondje drank op het terras in Nederland. Apeldoorn staat dit jaar op de 16e plaats. Een rondje drank kost in Apeldoorn gemiddeld € 20,08. Dit is €1,31 meer dan de goedkoopste terrasstad van Nederland. In 2013 stond Apeldoorn op de 14e plaats. Toen betaalde men gemiddeld € 20,- voor een rondje.

Nijmegen staat op de 21e plaats en is wederom de goedkoopste terrasstad van Nederland. In Nijmegen betaalt een terrasbezoeker gemiddeld €18,77 voor een rondje.  Het rondje bestond uit 2 koffie, 2 bier en 2 rosé. De top 5 van goedkoopste terrassen werd verder aangevuld met Eindhoven(€ 19,29), Breda (€ 19,56), Dordrecht (€ 19,84) en Arnhem (€ 19,90)

Haarlem is dit jaar de duurste terrasstad van Nederland. Daar betaalt men gemiddeld €22,09 voor een rondje. Utrecht is de grootste stijger ten opzichte van 2013 daar gingen de prijzen met maar liefst 5,3% omhoog naar €21,28 voor een rondje.

 

Het beste terras van Apeldoorn

Wil jij bepalen wie de titel ‘het beste terras van Apeldoorn‘ verdient? dat kan!  Je kan nog t/m 8 augustus stemmen op de terrasverkiezing van Apeldoorn Direct. Stemmen kan hier

Uitkomst terrasonderzoek:

Bron: Terrasonderzoek Van Spronsen & Partners

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!