Apeldoorn gaat beachen

Dinsdag 26 februari 2013

Door Apeldoorn Beach

Goed nieuws! Apeldoorn is een vereniging rijker. En wel één in de snelst groeiende sport van Nederland. Beachvolleybal. Hoewel het  voor veel  verenigingen op dit moment lastige tijden zijn, hebben een aantal volleybalverenigingen uit Apeldoorn, waaronder Sv Dynamo en Alterno, de krachten gebundeld. Onder de naam Apeldoorn Beach starten zij op zondag 21 april met  een nieuw beachvolleybalseizoen op de beachvelden bij Omnisport Outdoor. Apeldoorn Beach streeft er naar deze dynamische sport voor alle Apeldoorners toegankelijk te maken. Voor alle leeftijden en niveaus bieden de 4 prachtige beachvelden volop mogelijkheden om lekker te beachen.

Wil je je nu al aanmelden voor het komende beachseizoen of meer info ontvangen over lidmaatschap en de mogelijkheden? Laat dan een bericht achter op onze facebookpagina Apeldoorn Beach, stuur een tweet naar @ApeldoornBeach of mail naar krismeijer@upcmail.nl

Nieuwe verenigingen kunnen natuurlijk niet zonder enthousiaste bestuursleden en vrijwilligers. Dus ook als je jouw steentje bij zou willen dragen aan een mooi beachseizoen horen we graag van je.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!