Apeldoorn genomineerd voor ‘beste sociale dienst’ van Nederland

Woensdag 24 oktober 2012

Door Redactie

De sociale dienst van de gemeente Apeldoorn is voor het tweede achtereenvolgende jaar genomineerd voor de verkiezing ‘De beste sociale dienst van Nederland’. De verkiezing is een initiatief van Interwerk in samenwerking met Divosa, de landelijke vereniging van sociale diensten.

Aan de hand van een lijst met 39 vragen over klantgerichtheid, doelmatigheid, reïntegratie, bedrijfsvoering, rechtmatigheid en innovatie behoort Apeldoorn met haar sociale dienstverlening volgens de jury tot de best presterende sociale diensten van Nederland. Wethouder Johan Kruithof is blij met de nominatie. “Uiteindelijk draait alles in het Werkplein Activerium om een effectieve en innovatieve dienstverlening aan werkzoekenden, werkgevers en onze partners. We denken voortdurend in kansen en mogelijkheden om mensen mee te laten doen in de Apeldoornse samenleving. Deze nominatie is een waardevolle erkenning voor de resultaten die we behalen”.

De vier andere genomineerden zijn de sociale diensten van de gemeenten Menterwolde, de Intergemeentelijke Sociale Diensten Noordkop (Schagen) en Midden-Langstraat (Waalwijk) en de Regionale Sociale Dienst Alblasserwaard. Op 29 november 2012 wordt tijdens het VNG Divosa Najaarscongres 2012 in het Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch ‘De beste sociale dienst van Nederland’ bekend gemaakt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!