Apeldoorn heeft eindelijk een Mediamarkt

Donderdag 30 januari 2014

Door Frank Morhee


Op woensdagavond 29 januari 2014 was de spectaculaire opening van de Mediamarkt in Apeldoorn. Het voorprogramma begon om 17:00 uur met een dj en een optreden van Floortje Smit. De officiële opening van de Mediamarkt vond plaats om exact klokslag 18:00 uur, dit gebeurde met vuurwerk en een spectaculaire lasershow.

De opening, die samenloopt met de populaire actieweek, trok zo’n 600 mensen. Dit zorgde ervoor dat het verkeerd vast kwam te zitten bij het kruispunt naast het Omnisportcentrum en dat de menigte die stond te wachten voor de ingang van de Mediamarkt even geduld moest hebben voordat ze naar binnen konden.

De echte koopjesjagers en gadgetfreaks zorgden ervoor dat zij als eerste naar binnen mochten en konden aanschouwen dat deze Mediamarkt kleiner is dan die in Deventer. In de korte tijd dat ik aanwezig was viel mij op dat het game gedeelte nogal klein is en dat het aanbod games beperkt is. Behalve dat punt was het een Mediamarkt zoals alles anderen: Veel elektronica en veel verkopers.

Als liefhebber van gadgets ben ik blij dat wij in Apeldoorn eindelijk een MediaMarkt hebben. De jaren dat ik moest afreizen naar Deventer of Arnhem zijn voorbij. Ik vraag mij echter wel af wat de gevolgen zullen zijn voor winkels als BCC, Dynabite, Dixons en Mycom nu zij er een sterke concurrent bij hebben.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag ons Apeldoorns nieuws in de mail
De beste berichten en verhalen van onze redactie
1.500 Apeldoornse gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!