Apeldoorn in concert 2022 gaat niet door

Dinsdag 5 april 2022

Door Redactie

Omnisport Apeldoorn zou op 22 en 23 april de plek zijn voor het eerste festival na corona , ‘Apeldoorn in Concert 2022, orange edition’. De organisatie heeft gezien de omstandigheden dit eerste festival moeten afblazen. Als toelichting zeggen ze: “Helaas hebben de huidige omstandigheden ons ertoe gedwongen om het besluit te nemen dat Apeldoorn in Concert editie 2022 niet doorgaat. Wij hadden voor jou als bezoeker twee fantastische muziekavonden met uiteenlopende Nederlandse topartiesten in petto en dat ook nog eens in onze eigen regio”.

Het was ondanks een veelbelovende line-up toch niet te realiseren. “Het aantal verkochte kaarten is onvoldoende om dit muziekevent door te kunnen laten gaan. Ontzettend spijtig, want wij hadden er net als jullie heel veel zin.” meldt de organisatie met pijn in het hart.

De organisatoren vertrouwen erop  dat het evenement te kunnen verplaatsen naar een ander moment. en voegen daar aan toe:  ” Vanzelfsprekend hebben jullie vragen, maar wij hebben op dit moment nog niet alle antwoorden. Wij vragen voor nu jullie geduld en begrip en jullie horen binnenkort weer van ons.”

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!