Apeldoorn Pakt Aan zoekt vrijwilliger voor PR & Communicatie

Woensdag 24 maart 2021

Door Apeldoorn Pakt aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Omdat 2021 het Nationaal Jaar vrijwillige inzet is, willen wij dit jaar extra aandacht geven aan vrijwilligerswerk met de campagne Mensen maken Apeldoorn. Dit doen wij samen met de partners Present, De Kap, Platform Ertoe Doen, Sportraad Apeldoorn, Platform coördinatoren vrijwilligerswerk Zorg & Welzijn, Accres, Gigant en IVN Natuureducatie.

Werkzaamheden

Wij zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om te helpen met PR & Communicatie. Bijvoorbeeld door de Facebookpagina bij te houden, interviews af te nemen met vrijwilligers, berichten voor de website te schrijven of vlogs te maken bij vrijwilligersorganisaties. Hierbij krijg je alle ruimte om dit in te vullen op een manier die bij jou past. Help jij ons het vrijwilligerswerk in Apeldoorn nog beter op de kaart te zetten?

Wij vragen

Een enthousiaste vrijwilliger die een paar uur in de week over heeft, die goed is met taal en voor wie social media geen geheimen heeft.

Tijdsbesteding

Gedurende het hele nationale jaar een aantal uur per week, in overleg en zelf in te delen.

Meer informatie

Heb je vragen, stuur dan een mail naar: Joannie Kooyman  j.kooyman@stimenz.nl

Meer informatie over de campagne: Mensen maken Apeldoorn

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!