Apeldoornse fotografe maakt foto’s voor Lange Mannen Kalender

Dinsdag 20 september 2016

Door Redactie

De Apeldoornse fotografe Angela Stouten heeft de mannen van het Oranje volleybalteam op de foto gezet voor een kalender. Tijdens de Olympische Spelen in Rio speelden de dames van het Nederlands volleybalteam zich goed in de picture. Ondertussen waren de mannen van het Oranje volleybalteam druk bezig met hun eigen project, in samenwerking met de Apeldoornse kledingspeciaalzaak Tough&Tall.
De lange mannen werden namelijk op een wel heel bijzondere manier op de foto gezet. Niet op het veld in een sporthal, maar op een mooie industriële locatie, de Enka fabriek in Ede. Sponsor Tough&Tall, gevestigd in Hoofddorp en Apeldoorn, gebruikte de volleyballers voor een fashionshoot om de stoere kleding voor lange mannen te presenteren op de website. De foto’s worden ook gebruikt voor handtekeningkaarten die de spelers na hun wedstrijden uitdelen.

Aan het eind van deze dag werden de mannen ook gefotografeerd met wat minder kleding aan. Een waterspuit, wat olie en zelfs een emmer water werden gebruikt om de volleyballers zo sexy mogelijk te fotograferen. Deze ‘uitdagende’ foto’s zijn gebruikt voor de Lange Mannen Kalender die Tough&Tall deze week uitbrengt. “Het is gewoon gaaf om deze sportieve mannen met hun gespierde bovenlijf op de foto te zien”, verklapt Inez Scheper, eigenaresse van Tough& Tall. “Op deze manier kunnen we de stoere kant laten zien van deze volleybalmannen. Naast goede volleyballers zijn het ook nog eens mooie mannen”.

Tough&Tall schenkt de opbrengst van deze kalender aan de Bas van de Goor Foundation. Oud-volleyballer Bas van de Goor wil met deze stichting de kwaliteit van mensen met diabetes verbeteren door middel van sport en beweging.

Aankomend weekend, van 23-25 september strijdt het Nederlands Heren Volleybalteam in Koog aan de Zaan tegen Oostenrijk, Wit-Rusland en Turkije om een startbewijs voor het Europees kampioenschap van volgend jaar. Tijdens deze EK-kwalificatiewedstrijden kan de Lange Mannen Kalender gekocht worden bij de stand van Toug&Tall. Ook is het mogelijk de kalender online te bestellen via www.toughandtall.com

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

1 REACTIE

Roelofje Rump

Roelofje Rump 20 september 2016 om 15:38 uur

mooi werk @Angela, mag je trots op zijn

ReagerenLet op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!