Apeldoornse Haringparty: een avond netwerken en culinaire hoogstandjes

Dinsdag 18 juni 2024

Door Redactie

Goed nieuws voor ondernemers en netwerkliefhebbers in Apeldoorn en omstreken: de jaarlijkse Apeldoornse Haringparty vindt dit jaar plaats op vrijdag 28 juni 2024.

Traditioneel evenement

De Haringparty, al ruim 26 jaar een traditie in Apeldoorn, wordt dit jaar extra bijzonder door een uitbreiding naar een nieuwe locatie aan de overkant van Marialust. Deze uitbreiding biedt een prachtige setting en de mogelijkheid om in de toekomst meer gasten te verwelkomen. Dit onderstreept niet alleen de groeiende populariteit van het evenement, maar ook de ambities van het bestuur.

Hoogtepunten van de avond

De Haringparty staat bekend om zijn unieke sfeer en uitstekende netwerkmogelijkheden. Bezoekers kunnen genieten van vers bereide haring, diverse andere culinaire hoogstandjes en een uitgebreid aanbod aan drankjes. De zomers aangeklede locatie biedt een betoverende ambiance waar gasten kunnen netwerken in een informele setting.

Netwerken in stijl

De Haringparty biedt bedrijven een unieke kans om relaties uit te nodigen en te netwerken in een stijlvolle en ontspannen omgeving. Met diverse samenwerkings- en sponsormogelijkheden kunnen bedrijven zich profileren en hun netwerk uitbreiden. Er zijn exclusieve paviljoens beschikbaar voor bedrijven om hun gasten te ontvangen en te genieten van een avond vol zakelijke mogelijkheden.

Datum en tijd: Vrijdag 28 juni 2024, van 17.00 tot 22.00 uur.
Locatie: De weide voor Landgoed Marialust, speciaal voor deze gelegenheid zomers aangekleed.
Dresscode: Wit en een hoedje vinden we leuk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!