Apeldoornse hotspot Fantostisch opent aanstaande vrijdag

Woensdag 20 november 2019

Door Amrutha Mol

Bijna iedereen vindt het lekker, je kunt het op elk moment van de dag eten, het is fastfood maar toch verantwoord. Het is Fantostisch, de nieuwe tostizaak aan de Hoofdstraat 155 in Apeldoorn. De ondernemer achter deze smakelijke hotspot is Jeroen Stob (25). De BNNVARA NPO Radio 2 presentator gaat nog even door in Hilversum maar gaat zich uiteindelijk focussen op Fantostisch.

Fantostisch opent aanstaande vrijdag

We schreven al eerder over het concept van deze innovatieve tostizaak. Jeroen Stob vertelt over de openingsdatum: ,,Een officiële openingsdatum stond, toen het vorige artikel gepubliceerd werd, nog niet vast maar het streven was om rond 1 december open te gaan. Maar de voorbereidingen verliepen zo goed dat we aanstaande vrijdag, 22 november, al open kunnen! We gaan vanaf vrijdag draaien. Voor de officiële opening moeten we nog een aantal dingen regelen dus deze is op vrijdag 29 november.”

Nieuwe smaken proeven

Jeroen vertelt wat hij hoopt te bereiken bij de mensen die bij hem en zijn team een tosti komen proeven: ,,We willen mensen echt kennis laten maken met nieuwe smaken. We willen ze nieuwe, lekkere tosti’s laten proeven met lokale ingrediënten. Mede daarom hebben een breed assortiment aan tosti’s, voor verschillende tosti’s gebruiken lokale producten. Mijn favoriete tosti is die met zalm, of toch de ‘Tuna melt’. Maar dat als je niet van vis houdt kun je ook kiezen uit onze Italiaanse tosti’s of een ham-kaas tosti. Maar vanaf vrijdag kun je natuurlijk zelf een lekkere tosti uitzoeken.”

Fantostisch is van maandag tot en met woensdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 08.00 tot 21.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 08.00 tot 04.00 uur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?