Apenheul brengt jubileumboek uit in beperkte oplage

Woensdag 24 maart 2021

Door Redactie

Archief | Apenheul

Zoals je laatst al kon lezen, viert Apenheul dit jaar een jubileum. Het dierenpark bestaat dit jaar 50 jaar en dat willen ze bij Apenheul niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom brengen ze een jubileumboek uit.

“In dit boek staan prachtige foto’s en exclusieve interviews met personen die veel voor Apenheul hebben betekend en/of nog steeds doen”, meldt Apenheul. Het boek verschijnt deze zomer in een beperkte oplage en is vanaf nu al te bestellen via deze link. Momenteel is het park gesloten, maar wel zijn de voorbereidingen in volle gang om straks iedereen weer te kunnen ontvangen. “We maken ons klaar voor een bijzonder seizoen waarin wij onze 50e verjaardag vieren.”

Expositie

Op de website van Apenheul staat  een overzicht van leuke weetjes van de afgelopen 50 jaar. Daarnaast zijn ze nog op zoek naar oude foto’s of video’s. Deze kan je delen via Wetransfer het beeldmateriaal te mailen naar marketing@apenheul.nl. De beelden worden gebruikt in de ‘Apenheul Jubileum Expositie’, een openluchtexpositie in het centrum. Daarnaast kunnen de beelden ook gebruikt worden ter promotie van het jubileum of misschien zelfs in het park.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!