Help de bevolking van Oekraïne

Artcafe SamSam heeft de primeur: “An Evening with Jean Pierre”

Donderdag 23 juni 2016

Door TheaterStefan

Op 28 april plaatsten we op Apeldoorn Direct al dat “An Evening with Jean Pierre” een succes was in Amsterdam en dat Apeldoorns talenten daar aan de weg timmeren.

Apeldoorn wordt verrast in Amsterdam met ‘An Evening With Jean Pierre’

Jean Pierre berichte mij net om de primeur te geven speciaal voor Apeldoorn Direct. Naar aanleiding van onze succesvolle recensie heeft hij contact opgenomen met Artcafe SamSam wat resulteerde in een eerste samenwerking en wel op zaterdag 20 augustus 2016.

Apeldoorn mag zich voorbereiden op een uniek concept wat nog niet eerder is gebracht in Apeldoorn. Ontvangst met oester en een bubbeltje. En dan een drie gangen menu met mooie fushion gerechten en unieke smaken.

Daarnaast is de Apeldoornse Miss ZsaZsa de hostess die alle gasten een warm welkom heet en netjes naar hun tafel begeleid. Naast al het eten kunnen we weer genieten van een avond vol muziek en entertainment, want daar staat “An Evening with Jean Pierre”garant voor.

Ben je benieuwd geworden naar dit geweldige concept, dan kunt je nu al reserveren via: jp-kat@hotmail.com of reserveer bij Anja Slotboom van SamSam.

Zaterdag 20 augustus 2016 om 17:00 uur Artcafe Sam Sam te Apeldoorn. Kosten, exclusief drank: 39,50 euro per persoon.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?