Auditie doen voor nieuwe musical Through the Looking Glass

Dinsdag 8 mei 2018

Door joke dehnen

Heb je zin om mee te doen in de nieuwe productie ‘Through the Looking Glass’? Dan kan je op zondag 27 mei auditie komen doen bij Muziektheater Apeldoorn. Na ‘Alice in Wonderland’ heeft Lewis Caroll, de schrijver van het boek, een vervolg gemaakt. En het kon dan ook niet uitblijven dat daar weer een leuke musical uit voort is gekomen. Een nieuw avontuur waar weer van alles in gebeurt. De meest vreemde figuren komen voorbij. Met mooie muziek, veel humor en een kleurrijk plaatje een lust voor het oog om te zien.

Een Engelse Productie van ITM Shows uit Londen, die in Nederland voor het eerst opgevoerd zal worden in theater Orpheus in Apeldoorn op 27,28 en 29 september 2019 in de Rabobankzaal. Een Europese premiere die wellicht in nog meer steden te zien zal zijn.

Voor de auditie kun je je aanmelden via de site. Vervolgens ontvang je de informatie en het nummer wat tijdens de auditie gepresenteerd moet worden. Natuurlijk kun je ook gewoon meedoen in het ensemble. Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn van harte welkom. Kom vrijblijvend een kijkje nemen op donderdagavond in Cultureel Centrum Orca, Germanenlaan 360 in Apeldoorn. Vanaf 19.30 uur wordt daar gerepeteerd tot 22.00 uur.
Volg ons op facebook en/of kijk op onze website www.muziektheaterapeldoorn.nl.

Muziektheater Apeldoorn is druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe musical. Hiervoor kunnen vrijwilligers, die interesse hebben om hieraan mee te werken contact met ons opnemen. Straks hebben wij weer changeurs nodig voor het decor alsmede mensen die graag de handen uit de mouwen steken en meehelpen bouwen aan het decor. Voor assistentie voor het maken van de kleding kunnen wij handige dames gebruiken die het leuk vinden creatief bezig te zijn. Dit geldt ook voor de rekwisieten die gemaakt gaan worden. Zijn er mensen die van PR en Marketingactivtiteiten houden dan kunnen zij zeker iets voor ons betekenen. Stuur een berichtje via ons contactformulier op de website.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!