Auto te water; automobilist omgekomen

Donderdag 21 juni 2012

Door Redactie

Donderdagmiddag 21 juni is een 57-jarige man uit Apeldoorn om het leven gekomen na een eenzijdig ongeval. De automobilist raakte door nog onbekende oorzaak te water. De politie onderzoekt de precieze toedracht en zoekt getuigen.

Het ongeval gebeurde rond 15.30 uur. De automobilist reed over de weg langs Kanaal Zuid in Lieren. Ter hoogte van de Wolfskuilen is hij door onbekende oorzaak in het water geraakt. De man is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Duikers van de brandweer hebben in het kanaal naar eventuele andere slachtoffers gezocht. Er is niemand gevonden, de man bleek de enige inzittende. De Verkeersongevallendienst onderzoekt de precieze toedracht van het ongeluk.

Jongens gezocht

Een getuige zag op een bankje aan de andere kant van het kanaal, aan de fietspadzijde, vier jongens zitten. De politie is op zoek naar dit viertal. Zij hebben het ongeval vermoedelijk zien gebeuren en kunnen dus belangrijke getuigen zijn. Deze jongens en andere getuigen worden opgeroepen te bellen met 0900-8844.

Weg afgesloten

De weg tussen Lieren en Apeldoorn was enkele uren volledig afgesloten. Het verkeer is via Klarenbeek omgeleid.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?