Be cool en doe Panda Kungfu

Maandag 5 september 2016

Door Redactie

De instructeurs van Panda Jeugd Kungfu Apeldoorn zijn weer begonnen aan een nieuw seizoen met mooi aanbod van Jeugd Kung Fu lessen en waanzinnige evenementen. De inloopweken zijn weer begonnen dit is om alle kinderen uit Apeldoorn de kans te geven om mee te doen aan de leuke sport Kungfu. Vanaf 7 tot en met 28 september zijn er speciale extra informatie inlooplessen voor ouders en kinderen.

Onthou de slogan: “Denk goed, denk panda”

De Jeugd Panda Kungfu school bied speciale lessen jeugd kungfu voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Deze lessen worden verzorgd door een docent Lichamelijke Opvoeding, een student sport en bewegen en andere zelfverdediging instructeurs. Het Chinese Shaolin kungfu leert kinderen een goede motoriek aan en geeft ze vaardigheden zoals, valbreken meer zelfvertrouwen en sociale omgang met anderen. Ook kan het kungfu helpen bij kinderen met faalangst of overgewicht.

Wilt u uw kind ook een keertje mee laten doen? De extra informatie inlooplessen beginnen op woensdag 7 september vanaf 15:00 in de gymzaal aan de Tormentilstraat 69 te Apeldoorn. Aanmelding vooraf is niet verplicht wel is het fijn als het wel gebeurd. Indien u meer informatie wil over de Jeugd Kungfu sport lessen kunt u kijken op  www.jeugd-kungfu-apeldoorn.jimdo.com u kunt ook mailen naar jeugdshaolinapeldoorn@gmail.com of via 06 – 25136920 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?