Help de bevolking van Oekraïne

Beeldend cursisten exposeren door heel Apeldoorn

Donderdag 12 mei 2016

Door Redactie

Cursisten van Markant krijgen vanaf vrijdag 13 mei de kans om hun kunstwerken tentoon te stellen op verschillende locaties in Apeldoorn. Tot 29 juni is deze eindejaarsexpositie van Markant te bezichtigen. Een deel van de expositie hangt bij Markant zelf, maar ook ‘t Cafeetje van Marja, Dok Zuid, Bibliotheek de Maten en het Pop-up Park in de Oranjerie zijn expositielocaties.

De expositie wordt op twee verschillende data en locaties geopend. De eerste Opening vindt plaats op 19 mei om 19.00 uur, in het Pop-up park. Op deze locatie hangen alle werken van cursisten in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Deze opening wordt verricht door Stephan Peters. Op 20 mei om 19.00 uur vindt, door Thomas van Klaveren, de tweede opening plaats in ‘t cafeetje van Marja. Toegang tot alle locaties is gratis.

Bezoekers van de expositie kunnen op elke locatie laten zien welk kunstwerk hun favoriet was door op dit kunstwerk te stemmen. Zowel de maker van het kunstwerk met de meeste stemmen als één van de stemmers krijgt een kortingsbon voor een cursus bij Markant. Meer informatie over de kunstenaars, locaties en de werken is te vinden op de website van Markant: www.markantapeldoorn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?