Bewoners De Loohof zoeken naar vrijwilligers

Woensdag 9 december 2020

Door Apeldoorn Pakt aan

Bij De Loohof, een Atlant woonzorgcentrum aan de Koning Lodewijklaan 2, zijn ze op zoek naar vrijwilligers die een zinvolle invulling zoeken voor hun weekend zoeken. Hier wonen bewoners die juist in het weekend uitkijken naar de komst van een vrijwilliger.

Heb jij affiniteit met ouderen, ben je geduldig en sociaal, heb je inlevingsvermogen en kun je zelfstandig werken? Dan ben je bij hen meer dan welkom.

Werkzaamheden

Er zijn in het weekend diverse taken die je kunt doen, zoals:

  • Gastvrouw/ heer in het restaurant zijn die de bewoners ontvangt, een praatje met ze maakt, helpt tafel dekken en maaltijden serveert.
  • Je bezoekt bewoners die weinig bezoek krijgen in het weekend.
  • Je kunt eventueel samen gaan wandelen of voorlezen. Net waar behoefte aan is.

Deze werkzaamheden zijn coronaproof uit te voeren.

Zij bieden

Training en deskundigheidsbevordering, goede inwerkperiode, WA-ongevallen-verzekering, 0,19 ct. kilometervergoeding en werkoverleg met vrijwilligerscoördinator en collega-vrijwilligers.

Tijdsbesteding

Een dagdeel op zaterdag of zondag. Tijden in overleg, maar ook flexibel in te plannen.

Atlant, wonen zorg welzijn

Atlant is een organisatie die kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Zij bieden zorg- en woonruimte aan ouderen en andere doelgroepen.  De cliënten verdienen de best mogelijke zorg. Dat vraagt om gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers. Je vindt bij Atlant een uitdagende werkomgeving waar jouw capaciteiten en ontwikkeling de ruimte krijgen.

Voor meer informatie/aanmelding kan je contact opnemen met: Michelle van Ham, m.van.ham@atlant.nl of  telnr. 055 50 67 200,

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!