Bijeenkomst SMC055 in het teken van Twitter en een Apeldoornse praktijkcase

Vrijdag 1 november 2013

Door SMC055

Twitter is één van de bekendste en belangrijkste sociale media. De bijeenkomst van de Social Media Club Apeldoorn (SMC055) zal daarom op 11 november grotendeels in het teken staan van dit medium. Mede-eigenaar van Twittermania Herman Couwenbergh zal tijdens deze avond een memorabele presentatie houden. Daarnaast wordt in het ACEC-gebouw een actuele Apeldoornse praktijkcase besproken. Bert Klaaysen vertelt over zijn nieuwe meubellijn en hoe dit met behulp van sociale media is geïntroduceerd.

Herman Couwenbergh heeft meer dan 15 jaar digitale werkervaring, opgedaan onder andere als verantwoordelijke voor grote portalsites. Al ruim twee jaar adviseert hij bedrijven en particulieren op het gebied van online (social media) communicatie vanuit zijn eigen bedrijf /cc Couwenbergh Communiceert. Daarnaast ontwikkelde hij samen met Digital Power/ Advertisement een cursus social media marketing voor (middel)grote organisaties.

Sinds 2010 schrijft hij dagelijks voor het toonaangevende blog Twittermania.nl en mag zich hiervan inmiddels mede-eigenaar noemen. Daardoor weet hij zowel theorie als praktijk met elkaar te combineren. In zijn presentatie zal hij in vogelvlucht de (commerciële) mogelijkheden van Twitter voor (klein) zakelijk gebruik toelichten. Koppel dat aan een ongezonde voorliefde voor erg zoete koffie en een vleugje ADHD en je snapt dat je na deze avond een ervaring rijker bent!

Bert Klaaysen van Klaaysen design is al decennia lang een zeer betrokken, zelfstandig, meubel- en interieurdesigner. Eigenzinnig, origineel en kritisch. Naar zichzelf en zijn opdrachten. Hij vertaalt de wensen van de gebruiker naar een concrete oplossing. Bert vertelt over de totstandkoming van de nieuwe Aviator line en de promotie hiervan via sociale media en de expositie kijken, zien, creëren. Randy Gasper van The Content Guys zal dit nader toelichten met aantallen en resultaten. Bezoekers van SMC055 kunnen na afloop van de bijeenkomst de expositie bekijken en genieten van een drankje dat deze avond aangeboden wordt door Klaaysen Design.

Vragen aan de sprekers kunnen alvast gesteld worden via twitter (@SMC055). Deze zullen tijdens de avond worden beantwoord. Kaarten voor deze bijeenkomst zijn (gratis) beschikbaar via www.smcapeldoorn.nl. De bijeenkomst zal via twitter te volgen zijn via #SMC055. Daarnaast kunnen geïnteresseerden op de hoogte blijven via twitter (@SMC055) en facebook .

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!