Bijeenkomst Social Media Club Apeldoorn geheel in het teken Sport

Donderdag 16 januari 2014

Door Redactie

Archief Apeldoorn Direct

De Olympische Spelen in Sochi starten op 7 februari. Een mooie gelegenheid om het tijdens de eerste editie van SMC055 in 2014 te hebben over Social Media en Sport. Welke invloed gaat nieuwe media krijgen in de prestaties (en afleiding) van sporters? Op 20 januari ontvangen we de KNSB in het ACEC-gebouw in Apeldoorn. Zij vertellen onder andere over hun social media strategie.

Mascha van Werven en Jurjen de Lange
Mascha van Werven is Communicatie Manager van de KNSB. Ze vindt het uniek om te werken voor een sport die verankerd is in het DNA van de Nederlanders en bij een bond in de spotlights. Mascha zal met name vertellen wat de achterliggende doelen zijn voor social media. Ook zal Jurjen de Lange vanuit zijn expertise aan het woord komen. Jurjen is Community Manager en Social Media Expert bij de KNSB. Hij zal onder andere vertellen hoe en welke kanalen de KNSB inzet tijdens deze Olympische Spelen.

Interesse?
De bijeenkomst is inmiddels uitverkocht, maar geïnteresseerden kunnen zich nog op de wachtlijst laten zetten. Belangstellenden die de bijeenkomst niet kunnen bijwonen, kunnen de bijeenkomst via twitter volgen via ‪#‎SMC055. Daarnaast kunnen geïnteresseerden op de hoogte blijven via twitter (@SMC055) en facebook (social media club Apeldoorn).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!