Bizzey en Luminize op het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn

Vrijdag 22 februari 2019

Door Redactie

De eerste namen voor het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn zijn bevestigd. Het is dit jaar voor de vierde keer dat we samen op 5 mei de vrijheid vieren in Apeldoorn. Dit jaar is er naast het hoofdpodium en talent stage ook een warehouse stage. Nog meer ruimte voor een brede en toffe programmering voor jong en oud, en dat helemaal gratis. ,,Voor nu kunnen we alvast verklappen dat aankomende editie Bizzey en Luminize naar Apeldoorn komen”, laat de organisatie weten.

Bizzey

Bizzey been getting busy. Dit jaar viert de DJ/MC/producer/superstar Bizzey (Leo Roelandschap) zijn tienjarig jubileum in muziekland. Als veteraan weet Bizzey de dansvloer goed met vrouwen te vullen. Vanzelfsprekend volgt de rest ook. Zijn nieuwe muziek typeert hij dan ook als zeer vrouwvriendelijk. Als maker, connaisseur en ambassadeur van alles wat knalt, viezig en dansbaar is zorgen de shows van Bizzey – vol eigen producties en een overdosis compromisloze pretty-boy-swag – er in de regel voor dat men opstijgt richting het plafond om voor zolang de set duurt niet vrijwillig terug te keren op aarde.

Luminize

Luminize is een vier tellende pop rock vrouwen band die op het moment de podia in Nederland aan het veroveren is. De band is in 2010 geformeerd in hun thuisland Kroatië, en hebben meer dan 300 shows door heel Europa op hun naam staan, waar ze dynamische en sterke live performances brachten die het publiek uit zijn dak liet gaan. Wanneer deze vier jonge vrouwen, Marcela (lead vocal), Matilda (guitar), Irena (drums) and Renee (bass), hun energy bundelen houdt niets ze tegen. Deze meiden gaan “All or Nothing”. Afgelopen jaar hebben ze o.a. als support act voor de Golden Earring getourd en meegedaan in The Voice of Holland waardoor ze in Nederland niet meer weg te denken zijn.

Gratis evenement

Het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn is helemaal gratis. De bezoekers zijn al jaren de ‘hoofdsponsor’. Met de opbrengst van het eten en drinken kunnen ze de podia bouwen, de artiesten boeken en de medewerkers betalen. Op het festivalterrein staat een waar food truck court klaar om voor ieder wat wils te bieden.

Meedoen

Het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn maken we samen, meldt de organisatie. Al jaren wordt het festival neergezet door middel van samenwerkingen. Wil je hier aan meedoen? Stuur een mail naar info@bevrijdingsfestivalapeldoorn.nl

Bevrijdingsfestival Apeldoorn

Dit jaar is alweer de vierde editie van het Bevrijdingsfestival Apeldoorn, wat plaatsvindt in het Zwitsalpark. Vorig jaar kwamen meer dan 10.000 bezoekers genieten van het heerlijke weer en de toffe acts.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Bevrijdingsdag Apeldoorn Festival

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!