Help de bevolking van Oekraïne

Blog: En dat is 0!

Vrijdag 27 mei 2016

Door Redactie

De afgelopen weken hield Manon Lambooij ons in haar blogs op de hoogte van eindexamen vwo. Gisteren maakte ze voor de allerlaatste keer een toets op het Veluws College Walterbosch.

Dat waren alle 8 examens en voor mij zit de middelbare school er nu (als het goed is) echt helemaal op. Vanmiddag maakte ik mijn laatste examen, aardrijkskunde. Dit is niet mijn beste vak en zeker niet mijn favoriet, maar ook dit examen moet natuurlijk gemaakt worden.
Mijn vriendinnen en ik waren het er over eens dat het een geen gemakkelijk examen was en achteraf heb ik meerdere soortgelijke reacties gehoord en gelezen. Het examen bestond als ik het mij goed herinner vrijwel volledig uit open vragen, wat meestel veel schrijfwerk betekend. Toch vond ik dit examen tijdtechnisch prima te doen, ik had na het controleren van mijn antwoorden nog zo’n tien minuten over. Ondanks dat het examen zelf niet bij iedereen even goed ging kon niemand bij het verlaten hadden de meesten bij het verlaten van de gymzaal toch een brede glimlach op het gezicht, we zijn eindelijk klaar!
Morgen is het al weer tijd om de boeken in te leveren en morgenavond staat voor Walterbosch het gala op het programma (en gaat alles ineens wel heel snel).
Op de uitslag van de examens krijgen we 16 Juni, dus wat dat betreft wordt het nog eventjes duimen geblazen!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?