Help de bevolking van Oekraïne

Blubber Race komt met 1500 extra kaarten

Maandag 20 juni 2016

Door Redactie

De Mega Blubber Power Race is een schot in de roos. Nadat de eerste drie rondes binnen vijf dagen waren uitverkocht (4500 kaarten) heeft de organisatie vanmiddag (maandag) besloten om er nog een ronde met 1500 kaarten tegenaan te gooien waardoor er op zaterdag 2 juli op het Zwitsalterrein maar liefst 6000 starters zijn. Na overleg met onder meer de gemeente Apeldoorn is besloten de laatste start om 17 uur te laten plaatshebben. De deelnemers komen uit het hele land.

,,Het is ons doel om zoveel mogelijk kinderen van de Mega Blubber Power Race gebruik te kunnen laten maken en met deze extra ronde hopen we dat te doen’’, zegt Tim Koldenhof namens de organisatie. ,,Maar meer starts zijn er niet. Dat zou de veiligheid van het evenement in gevaar brengen. Bovendien moeten we rekening houden met de parkeergelegenheid.’’

De Mega Blubber Power Race bestaat uit vele buitenattracties, zoals de Mega Stormbaan, Harry de Hengst, de Grot der 1000 Schatten, het Telekids springkussen, een extra lange buikglijbaan en bruisende schuimbaden. De drie zangeressen van de meidengroep Raak presenteren de Mega Blubber Power Race en treden ook op.

Naast de race op 2 juli in het nieuw te openen Zwitsalpark is er tijdens het gratis festival nog veel meer te doen: de Telekids Discoshow, met DJ, diverse bekende optredens van onder andere de populaire meidengroep RAAK, Telekids-kinderhelden Jul & Julia en Fien & Teun, schminken, Meet & Greet photobooth, foodtrucks met lekkernijen en activiteiten, voor de ouders loungebanken en relaxte jazzy, down-beat muziek. Uiteraard is er ook gedacht aan kids jonger dan vijf jaar.

Festival Zomer op het Zwitsalterrein is zaterdag 2 juli van 11.00 – 19.00 uur gratis toegankelijk. De tijdrondes van de Mega Blubber Power Race zijn tussen 11.00 – 19.00 uur.

De kaarten voor de nieuwe ronde zijn te bestellen via www.megablubberpowerrace.nl. Meer festivalinformatie is te vinden op www.zwitsalapeldoorn.nl/zoz

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?