BNI Mozart bestaat 5 jaar

Vrijdag 9 november 2012

Door Ingeborg

Gisterenochtend ging mijn wekker héél vroeg. Jawel om 6.30 uur. Het was zelfs nog donker! Ondanks dat ik ondernemer ben, ben ik geen ‘vroege’ ondernemer, dat is nu wel duidelijk.

Na een heerlijke warme douche toch maar op pad naar Thermen Bussloo. Ik was namelijk uitgenodigd om bij het 5 jarig bestaan van BNI Mozart aanwezig te zijn.
Ik had wel vaker van de BNI gehoord, in Apeldoorn zijn er maar liefst drie. En ik ben ook al eens gevraagd me erbij te voegen, maar ik knap toch altijd af dat je iedere week om 6.30 uur aanwezig moet zijn. Niks voor mij.

Maar donderdag was het een uurtje later (deur open om 07.30 uur en start 08.00 uur) én een overheerlijk ontbijt van Thermen erbij. Kortom, ik had er zin in!

En wat was het druk. Op deze heugelijke dag waren wel zeventig ondernemers uit Apeldoorn e.o. gekomen. Allemaal op uitnodiging van de BNI leden. Zo werkt de BNI namelijk, elkaar handel gunnen en elkaars netwerk gebruiken. Er wordt ook gezegd: “dit doen wij op deze manier, omdat we geld willen verdienen.”

Na een presentatie van Fabian Dolman (Thermen Bussloo) mocht ik vertellen wat Apeldoorn Direct voor al deze ondernemers kan betekenen. Met maandelijks rond de 35.000 bezoekers op deze site, kunnen wij een mooie Social Media campagne opzetten voor je bedrijf.
Als ondernemer kun je kiezen voor een advertentie in een krant, maar je kan ook adverteren op internet. Kranten belanden vervolgens in de oud papier bak en internet niet.
Erg interessant voor Apeldoornse ondernemers dus.

Na mijn presentatie kwamen er al verschillende bedrijven bij mij met vragen en de eerste afspraken zijn al gepland.

Het vroege opstaan heeft dus zeker wat opgeleverd!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!