Brouwer en Oosting verlengen bij Draisma Dynamo

Woensdag 18 juni 2014

Door Redactie

Fred Fiets

Dwin Brouwer en Johan Oosting hebben hun contract bij Draisma Dynamo met een jaar verlengd. De 23-jarige middenman en de 30-jarige diagonaalspeler – die overigens ook inzetbaar is als passer/loper – zijn derhalve ook komende seizoen weer te bewonderen in het Apeldoornse Omnisport.

Na het vertrek van Jarik Niebeek liggen er voor de 1.98 meter lange Brouwer volop kansen een basisplaats af te dwingen bij trainer/coach Jorg Radstake. Die strijd zal hij overigens moeten aangaan met Renzo Verschuren, die nog een doorlopend contract heeft, en met de nieuw aangetrokken Wessel Anker.

Op welke positie Oosting komend seizoen zal gaan spelen zullen we bij de seizoenstart gaan zien. Tijdens de wedstrijden in de kampioenspoule en de play-off finale afgelopen seizoen zette Radstake de 2.02 meter lange aanvaller al meerdere keren in als passer/loper, en op die positie bleek de speler met het rugnummer 16 ook prima uit de voeten te kunnen. Op de diagonaal zal hij de concurrentie moeten aangaan met Bas Swinkels die vorige maand reeds z’n contract verlengde.

Met het verlengen van de contracten van Brouwer en Oosting begint de selectie voor het seizoen steeds meer vorm te krijgen. Wim Jonker, bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo is nog met een aantal spelers in overleg, waarbij de gesprekken zich vooral concentreren op de positie van passer/loper.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?