Help de bevolking van Oekraïne

Bubbelen bij Lumido

Maandag 22 augustus 2016

Door Redactie

In 2012 werd Lumido hernieuwd leven in geblazen na enkele jaren afwezigheid.  Bernard ’t Jong en Joshua van de Vlag besloten toen dat het sprookje rondom de bosvijver in park Berg & Bos nog niet over mocht zijn.

Inmiddels zijn we vijf jaar verder en vieren we het hele seizoen al gepast steeds kleine feestjes. Zo geven we zo nu en dan gratis entree bewijzen weg via de E Ticket shop opwww.lumidoapeldoorn.nl , maar ook via facebook. Apeldoorner Jurko van Veenendaal‎ heeft zijn zangkunsten staan vertolken op het podium. En het is nu tijd voor misschien wel de kers op de taart.

In samenwerking met sponsor jacuzzi verhuur kan Lumido  2 jacuzzi’s neerzetten. “Lumido is een water en licht spel dus wij hebben besloten dat de jacuzzi’s op het water komen te staan.” Vermeld Bernard ’t Jong trots. “Aan de rand van het eiland midden op de bosvijver komen op het water twee jacuzzi’s te staan. Dit in ieder geval komende zaterdag, maar we zijn nog in bespreking met jacuzzi verhuur of meerdere dagen ook tot de mogelijkheden behoren” aldus Joshua van de Vlag.

En omdat de jacuzzi’s een cadeautje zijn van de sponsor doet Lumido ze ook cadeau aan de bezoeker. “Helaas kan niet iedere bezoeker plaats nemen in de jacuzzi, daarom gaan we via facebook een actie houden om zo in ieder geval 4 mensen, en mogelijk zelfs meer,  heel gelukkig te maken” volgens ’t Jong.

Wil jij deze unieke beleving op het water zelf mee maken doe dan mee aan de facebook actie van Lumido.  Meedoen kan via www.lumidoapeldoorn.nl/facebook

Mocht het bubbelen op de bosvijver niets voor je zijn, Lumido is nog iedere donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 20:30 uur geopend t/m 3 september. Kaarten kunnen gekocht worden bij de kassa  van Lumido, of met een euro korting via www.lumidoapeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Lumido Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?