Buurtbedrijf Sadika zoekt een Gastvrouw

Woensdag 20 juli 2022

Door Apeldoorn Pakt aan

Buurtbedrijf Sadika is een multicultureel buurtinitiatief voor vrouwen in Apeldoorn Noord-Oost. Door middel van verschillende activiteiten nodigen ze buurtbewoonsters uit hun talenten te ontplooien. Denk aan een koffiehuis, kookgroep, kledingbank, zanggroep, beweegactiviteiten en nog veel meer.

Wat ga doen

Het buurtbedrijf is op zoek naar een gastvrouw die 2 dagdelen per week mee wil helpen tijdens de activiteiten. Dit betreft de woensdag en in overleg de dinsdag- of donderdagochtend. Mocht je maar één van deze momenten kunnen of alleen op andere dagen of flexibel beschikbaar zijn, dan nodigen ze je alsnog van harte uit om te reageren. Ze kunnen altijd met jou overleggen wat de mogelijkheden zijn.

De vrouwen van Sadika zijn vrouwen met een geschiedenis, een verhaal. Niet zomaar een verhaal, een verhaal dat ze met zich meedragen en dat ze onder andere laten zien in de traditionele gerechten die ze maken. Hoe kan je beter thuis bij je houden dan de geuren van het eten wat je kent te maken en te delen met anderen. Koken verbindt, eten brengt mensen samen.

Ook staat de deur altijd open voor het delen van ervaringen met elkaar en het ontdekken op welke wijze je bij kan dragen aan ontmoeting in de wijk of jezelf kan ontwikkelen door de activiteiten die we organiseren. Verder vieren ze graag een aantal keren per jaar feest samen om de problemen van alledag te vergeten en om samen te genieten en te dansen. Doe je mee?

Meer informatie of aanmelden?

Kijk op: Buurtbedrijf Sadika | Apeldoorn Pakt Aan

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem-Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581.
Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!