Buurtpicknick in Berg en Bos

Woensdag 2 september 2015

Door Redactie

Apeldoorns mooiste Stadspark.

De zomer loopt ten einde , maar Apeldoorn West sluit deze warme én soms waterrijke zomer feestelijk af. In de achtertuin van de wijken Berg&Bos, De Sprengen en Brink&Orden ligt een uniek natuurgebied: Stadspark Berg&Bos. Een prachtige plek met cultuur en natuur, voor jong en oud; om te spelen , te wandelen , iets te drinken of te eten, met uitzicht op de boschvijver, en voor buurtbewoners zo om de hoek. Wat een rijkdom!

Reden voor een mooie zomerse afsluiting, dachten de omliggende wijkraden/vereniging samen met Accres en Stimenz ook dit jaar weer. Vorig jaar waren er een paar honderd mensen tijdens de eerste buurtpicknick. Reden genoeg om het dit jaar te herhalen.

Even de feiten op een rijtje:
-Datum: zondag 13 september 2014
-Tijden: 12:00 – 16:00 uur
-Locatie: Stadpark Berg&Bos (Speelweide)

Buurtpicknick: Iedereen neemt zelf eten en drinken, een kleedje of wat stoelen mee en luncht lekker in de buitenlucht. Neem vooral je muziekinstrument mee voor het echte zomergevoel.

Extra activiteiten: Wandeling door het IVN, rondleidingen, boogschieten door het Klimbos en er is sport- en spelmateriaal van Veluwe buitensport aanwezig. Daarnaast worden we graag verrast door iemand of een groepje, die iets wil laten zien of horen. Vooral muzikanten zijn van harte welkom

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!