Help de bevolking van Oekraïne

B&W Apeldoorn, nog steeds “Jonge honden”

Dinsdag 24 maart 2015

Door StrangeArt

Het is inmiddels drie jaar geleden dat ik een fotoreportage maakte van de burgemeester en de wethouders. Ik kreeg vorige week weer de gelegenheid om “ze” gedurende een halve dag te fotograferen. Net als de vorige keer betrof het een activiteit buiten hun normale habitat: Verwennen van cliënten van GGNetin het kader van NLDoet.
Citaat uit de column van drie jaar geleden: “Lezers, het waren een stel “jonge honden”, eerst kibbelen over wie wat doet, en elkaars goede en slechte (verwen) eigenschappen op humoristische aan de kaak stellen. Maar daarna ook daadwerkelijk aan de slag”.

Na drie jaar is er niets veranderd viel mij op, nog steeds een beetje dollen. Ze lijken op een gezin met alleen puberale jongens, elkaar  op cynische wijze (maar niet zuigend) een beetje de maat nemen, positieve humor. Of het in de wekelijkse college vergadering ook zo gaat weet ik niet, maar ik heb het volste vertrouwen in de goede intenties die men heeft (Terzijde: heb heel wat jaren mee gedraaid in de lokale politiek en het ook wel eens anders mee gemaakt)
Wil je weten wat ze die dag hebben gedaan, kijk dan naar de foto serie: http://rrump.home.xs4all.nl/Rep/150320-B&WDoet.htm
Vorige artikel lezen: https://www.apeldoorndirect.nl/buzzz/college-van-bw-verwent-clienten-ggnet_20121027#.VRCN9Wd0ydY

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?