Caglayan Sahan in landelijke mbo-uitblinkerverkiezing 2016

Woensdag 14 september 2016

Door Redactie

Aventus student Caglayan Sahan vertegenwoordigt school in landelijke mbo-uitblinkerverkiezing 2016

42 bijzondere mbo-studenten uit heel Nederland gaan met elkaar de strijd aan om de nieuwe landelijke ambassadeur te worden voor het mbo. Een jaar lang zal deze student het mbo vertegenwoordigen op verschillende landelijke en regionale podia. Voor Aventus, mbo-school uit Apeldoorn, Deventer en Zutphen doet Caglayan Sahan, derdejaars studente Verpleegkunde mee. Iedereen kan vanaf 5 september stemmen op zijn of haar favoriet via de website ditismbo.nl.

Wie anders dan ….

Caglayan Sahan is een derdejaars studente Verpleegkunde die een bijzondere stage heeft vervuld in het Universiteitsziekenhuis van Münster, Duitsland. Het is haar gelukt om in korte tijd taal- en cultuurverschillen te overbruggen met haar Duitse collega’s en patiënten. Ze is uitgegroeid tot een zorgvuldige en zorgzame collega op de afdeling. Zeer gewaardeerd in het hele team. Caglayan zet zich ook in om het stage-uitwisselingsproject met Duitsland aantrekkelijker te maken voor andere studenten en is contactpersoon voor de Euregio. Zo coacht ze op dit moment een aantal Nederlandse studenten die van plan zijn naar Duitsland te gaan voor een stage. Caglayan is slim en sociaal, vol ambitie, enthousiast en gedreven. Niets is haar teveel. Met haar bevlogenheid maakt ze het verschil in de klas en op haar stage. Dit maakt haar een bijzondere kandidaat voor de landelijke mbo-uitblinkerverkiezing.

Stem Caglayan naar de landelijke top 10 via ditismbo.nl 

De landelijke kandidaten moeten op verschillende fronten laten zien dat ze een goed ambassadeur kunnen zijn voor het mbo. Ze gaan in gesprek met een landelijke jury, moeten campagne voeren voor hun eigen kandidatuur en zoveel als mogelijk stemmen genereren in de landelijke verkiezing. Dit stemmen via ditismbo.nl sluit op 9 november. De landelijke top 10 gaat vervolgens nogmaals in gesprek met een vakjury en de uiteindelijke nieuwe mbo-ambassadeur wordt bekendgemaakt op 24 november tijdens een feestelijk gala.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?