Campagne #wijzijnapeldoorn krijgt vervolg

Zondag 16 mei 2021

Door Redactie

Still uit het filmpje

Otman, Maaike, Josélito, Anna, Sjoerd, Tom, Jaouad, Ton, Willy, Claudio en Peter. Deze Apeldoorners vertelden in de #wijzijnapeldoorn-campagne over hun ervaringen met corona vorig jaar. Maar hoe gaat het nu met ze? Vanaf Hemelvaartsdag tot aan de zomervakantie is dat te zien in tien korte video’s op @inapeldoorn.nl via Instagram of Facebook.

De eerste serie verhalen van de #wijzijnapeldoorn-campagne werden in december en januari met de stad gedeeld. De eerste video van de serie start met binnenstad-wijkagent Otman, die in normale tijden op een vol Caterplein zijn werk doet: “Ik hoop echt dat we het allemaal nog even vol kunnen houden. En dat we met z’n allen weer open kunnen. Weer gezelligheid, weer sfeer.” Otman zucht: “Ja, je hoort het, ik kan niet wachten…Het wordt hoog tijd dat de binnenstad haar ziel weer terug krijgt.”

De impact van corona in Apeldoorn

De impact van corona voelt iedereen. De verschillende meningen over het coronavirus ook. Met deze verhalen van Apeldoorners willen we laten zien hoe de beleving is onder mede-Apeldoorners. Zonder oordeel, gewoon door het aanbieden van verhalen. Afgelopen week kwam de eerste video online op @inapeldoorn.nl via Instagram en Facebook. Of ga naar inapeldoorn.nl/wijzijnapeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

Elke maandag ons nieuws in de mail?