CD-presentatie Verschillen van Wilco Stronks in Artcafé Samsam op 22 maart a.s.

Vrijdag 13 maart 2015

Door Pedro Waldenaar

Zondagmiddag 22 maart 2015 wordt een historische dag voor Muziekminnend Apeldoorn: Wilco Stronks presenteert zijn laatste CD “Verschillen”. De lente is dan nog maar 1 dag oud, maar Wilco zet met zijn laatste CD Verschillen ons nog extra in het zonnetje.

Wilco Stronks is in feite een alleskunner op muzikaal gebied; afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium (Electronisch Orgel) en Rotterdams Conservatorium (Toegepaste Electronica). Muziekdocent, dirigent, bandleider, radiopresentator. Reeds eerder drie CD’s opgenomen: 1ste: THERE”S ALWAYS A SONG, 2e TAAL VAN ONS GEVOEL en 3e ER GAAT EEN LIED DOOR MIJN STRAAT en nu: Verschillen

Het eerste exemplaar van deze CD Verschillen zal aan Jan-Simon Minkema (bekend als o.a. Opa Knots uit de NCRV-jeugdserie) worden overhandigd, maar Jan-Simon is naast acteur vooral ook een zeer verdienstelijk dichter en tekstschrijver. Hij schreef voor de CD ‘Verschillen’ vier van de vijf songteksten.

In het voorprogramma zal Willie Kers als leadzangeres van Double U Jazz een paar mooie jazzballads met het aanwezige publiek delen. Daarna zal Wilco 2 duetten zingen met de bloedmooie en zeer ervaren actrice/zangeres Lucie de Lange.

Drie koren, u leest het goed, drie koren verlenen ook hun medewerking! Naast dat zij 1 liedje van de EP als backingvocals live zullen meezingen, laten alle koren 2 liedjes uit hun reguliere repertoire ten gehore op het Samsam-podium. Een aantal andere Apeldoornse muzikanten, waaronder Hammond-virtuoos Ruud van Eldik en jazz-zanger John Denies zullen ook hun muzikale ondersteuning verlenen aan deze CD-presentatie. Het wordt dus dringen voor het podium.

Artcafé Samsam is voor publiek geopend vanaf 15.00 geopend. Aanvang programma 15.30. De CD Verschillen is vanaf die dag te koop voor 5,- aan de zaal of daarna ook via de reguliere kanalen. Een mooie kans om uw verzameling CD’s van Wilco aan te vullen en te voorzien van zijn handtekening. Noteer de datum van 22 maart!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!