ChristenUnie politici komen naar Apeldoorn 

Zondag 19 juni 2022

Door Redactie

Landelijke ChristenUnie-politici Gert-Jan Segers en Don Ceder, de band Insalvation en arts Gor Khatchikyan komen naar Apeldoorn. Na twee jaar letterlijk ‘afstand houden’ wil de ChristenUnie nu juist weer dichtbij komen, het gesprek aangaan en heel veel mensen ontmoeten; daarvoor organiseert de partij een zogeheten ‘Zomertour’, die op 24 juni halt houdt in Gebouw 055 aan de Condorweg in Apeldoorn. 

Ook lokaal hebben ze zin in de Zomertour. Ben Bloem, fractievoorzitter van ChristenUnie Apeldoorn: “Het vertrouwen in de politiek staat heel breed onder druk. Den Haag lijkt ver, terwijl we er allemaal mee te maken hebben. Daarom is het zo belangrijk steeds weer de link te leggen tussen lokaal en landelijk en daarin samen op te trekken. We gaan het gesprek met elkaar aan onder het genot van goede muziek, een hapje en een drankje en dat wordt ontzettend leuk. Kom dus 24 juni aanstaande naar Gebouw 055 en stel eindelijk die vraag die je al zo lang wilde stellen aan Gert-Jan Segers, Don Ceder of Gor Khatchikyan”.

Tijdens de Zomertour is er vooral heel veel interactie in een informele, festival-achtige setting. De aanwezige ChristenUnie-politici gaan op verschillende manieren het gesprek aan, er is lekker eten en drinken en goede muziek van de band Insalvation. 

 ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers: “De ChristenUnie is een partij die het boven alles moet hebben van mensen die zich voor dezelfde idealen inzetten, die ons steunen en die samen werken aan onze christelijk-sociale missie. Na twee jaar waarin we elkaar moeilijker konden ontmoeten, zie ik er ontzettend naar uit om met hen het gesprek aan te gaan, vragen te beantwoorden, maar vooral van hart tot hart te kunnen spreken.”

Praktische informatie

Gratis tickets voor de ChristenUnie Zomertour zijn te bestellen via christenunie.nl/zomertour, er is plaats voor maximaal 200 gasten. Vanaf 19.30 is er muziek, om 20.00 start het programma. Ook na het interactieve plenaire gedeelte is er veel ruimte om met de verschillende gasten te praten onder het genot van een borrel. 

Elke maandag onze verhalen in de mail?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!