CoffeePitch Apeldoorn tilt gedachtengoed naar NextLevel

Vrijdag 21 oktober 2011

Door Redactie

Ook deze vrijdag was er weer een CoffeePitch Apeldoorn. Deze netwerkbijeenkomst dat elke derde vrijdag van de maand wordt georganiseerd, biedt ondernemers de gelegenheid om in een korte, scherpe pitch zijn bedrijf, product of dienst te presenteren aan zijn of haar collega ondernemers in Apeldoorn. Het gaat vooral om je eigen bedrijf goed in de picture te zetten, maar vooral ook om kennis uit te wisselen en kennis te maken met andere ondernemers uit Apeldoorn.

Het initiatief dat door Bert Klaaysen via LinkedIn werd gestart, vierde onlangs in real life zijn 2e verjaardag. Ook deze vrijdag waren er weer fanatieke pitchers. Zo pitchten onder meer: Dunia Juridisch Advies, EasyLawyer, Fidene ICT en Jako Media uit Apeldoorn. De zaal was weer goed gevuld, dus kon presentatrice Ingrid Leerkes ook nog een vooraankondiging doen voor NextLevel.

Volgende maand – op 25 november om precies te zijn – pakt CoffeePitch Apeldoorn groots uit met een soort beursvloer: CoffeePitch NextLevel, vrij vertaald: je bedrijf doortrekken naar een hoger plan. Het evenement biedt de deelnemers een kans zich een middag lang te profileren met hun product, dienst of bedrijf. Het beurs gedeelte wordt gehouden in het ACEC Gebouw waar de entree gratis is. Genodigden kunnen ’s avonds genieten in Gigant, waar o.a. de verkiezingen plaatsvinden van Pitcher van het Jaar.

CoffeePitch Next Level biedt ondernemers en aspirant ondernemers een unieke kans om met elkaar te netwerken en / of  inspiratie op te doen. Het filmteam van GreenPixx Media verzorgt samen met mediapartner Max.nl voor een live internet-registratie van dit evenement.

Meer informatie hierover vindt u HIER.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!