Congres Gemeentebelangen

Woensdag 13 november 2013

Door Haya van Blommestein-Mellema

Gemeentebelangen vindt het tijd voor een partijcongres en organiseert dat onder de titel “Met elkaar <-> voor elkaar”. Het congres vindt op 16 november om 11.00 uur plaats bij het Pluspunt Beekpark aan de Vosselmanstraat. We vieren het feit dat onze kieslijstkandidaten gekozen zijn en het partijprogramma goedgekeurd is door de leden.

Wij nodigen iedereen hiervoor van harte uit. Het maakt niet uit of je lid bent of niet. kinderen mee? Geen bezwaar!  De zaal is geopend vanaf 10.30 uur. Bij binnenkomst krijgt u de tijd voor een kopje koffie of thee met wat lekkers en kunt u kennismaken met de kieslijstkandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014-2018 en onze lijsttrekker Ben Hendrikse. Hij zal tevens een inleiding verzorgen en onze visie op de Apeldoornse begroting geven. Mogelijk heeft u een vraag die u zou willen stellen. Mail hem ons, zodat Ben Hendrikse daar eventueel een antwoord op geven.

Daarna zijn er dynamische workshops/brainstorm sessies. Belangstellende kunnen tijdens uitdagende workshops brainstormen en/of mee discussiëren over de vragen die ons en U bezig houden. Beleid moet namelijk gebaseerd zijn op de behoeften van de inwoners.

Wilt u over een specifiek onderwerp weten hoe Gemeentebelangen erover denkt? Stuur uw vraag naar bestuur@gemeentebelangenapeldoorn.nl, bel onze voorzitter 055-5224190 of kijk op onze site

De thema’s waarover de meeste vragen zijn gesteld krijgen specifieke aandacht.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!