Connexxion Tours nieuwe shirtsponsor Coolen Alterno dames 1

Donderdag 2 oktober 2014

Door Redactie

Coolen Alterno

Het bestuur en management van Coolen Alterno zijn blij Connexxion Tours te kunnen presenteren als nieuwe shirtsponsor van Coolen Alterno Dames 1.

Met ingang van afgelopen zondag, toen in Sneek de wedstrijd om de Supercup werd gespeeld, was de vervoersmaatschappij uit Apeldoorn prominent op de achterzijde van het shirt van de Landskampioen te zien.

Connexxion Tours is al vele jaren actief in de sportwereld. Zo is Connexxion Tours bijvoorbeeld gewaardeerd vervoerder van Almere City FC. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het vervoer van de supporters van ADO Den Haag en verrichten zij het vervoer voor veel amateurvoetbalverenigingen. Connexxion Tours is daarmee een speler die zich op elk voetbalniveau weet te handhaven.

In de volleybalwereld is zij echter nog relatief onbekend. Connexxion Tours is verheugd zich als shirtsponsor aan de landskampioen dames Coolen Alterno te kunnen verbinden.

Uiteraard zal het team van hoofdtrainer Wilfried Groothuis vanaf nu naar de uitwedstrijden gaan in een door Connexxion Tours speciaal beschikbaar gestelde bus.

Een comfortabele maar ook opvallende wijze van vervoer, waarmee Connexxion Tours een grote steen bijdraagt aan het topvolleybal binnen de vereniging Alterno.

Het bestuur en het management van Coolen Alterno Dames 1 bedanken Connexxion Tours voor deze ondersteuning en zien uit naar de samenwerking dit seizoen. (JM)

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?