Coronaproof de parkeergarage van winkelcentrum Anklaar in en uit

Woensdag 1 juli 2020

Door Redactie

Archief |  Suzan Drummen

Misschien is het je de afgelopen tijd wel opgevallen: om te parkeren onder winkelcentrum Anklaar moest je een knopje indrukken voor een kaartje. Dat was voor de hele coronacrisis misschien niet zo erg, maar nu voelt het toch een beetje gek. Maar daar komt verandering in, vanaf morgen (donderdag 2 juli) hoef je dat knopje niet meer aan te raken.

Bezoekers krijgen dus geen parkeerkaartje meer, maar het kenteken van de auto wordt gescand. “Als gevolg van de coronamaatregelen is de schonere en snellere parkeermethode vervroegd ingevoerd”, meldt het winkelcentrum op Facebook. “Wie de parkeergarage inrijdt, staat net als voorheen voor een dichte slagboom. Waar die eerder openging na een druk op de knop voor een parkeerkaart, wordt nu in een seconde het kenteken van de auto gelezen.”

De eerste 2 uur parkeren is gratis onder het winkelcentrum. De slagboom opent dan als je weggaat weer na het scannen van het kenteken. Heb je langer geparkeerd, dan kan je aan de slagboom zelf contactloos betalen, of bij de parkeerautomaat in de parkeergarage, onder meer bij de roltrappen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!